PUTEM CALATORI CU GINDUL , SI ATUNCI TOATA LUMEA ESTE A NOASTA ,
FIECERE D
INTRE NOI ,AM CALATORIT LA CEALALTA, RAMINE DOAR FIZIC SA NE CUNOASTEM ![]()
Si eu am fost plecata de curand in concediu in mai multe tari...cu cateva dintre voi am tinut legatura prin telefon si stiti pe unde am umblat...
Am fost in Austria la Viena, in Germania in Dusserdorv la o nepoata de a mea unde mi-a placut enorm de mult sa plec la cumparaturi ca am prins reduceri la haine
mi-a placut mult orasul, au si o padure in oras cu caprioare si cerbi la care le-am dat si eu sa manance ca sunt liberi si obisnuiti cu copii si oamenii...deasemenea am vizitat si Luxemburgul unde am ramas uimita de cladirile care si-au pastrat stilul vechi pe care doar in poze si filme il mai vedeam...centrul cu orchestra si dirijor...oameni de toate generatiile imbracati in haine de sarbatoare, ascultau orchestra care nu se mai termina
A fost ceva frumos sa pot vedea toate astea.
Deasemenea am vizitat si Belgia unde am baut o bere foarte buna si am mancat ceva salata de mare care nu mi-a placut
Am fost si in Bruxell si in Olanda , dar aici prea multe nu am vazut ca nu reuseau sa ma scoata din magazine, priveam peste tot![]()
![]()
Si am mai fost in Slovenia la marea Adriatica la Potoroz unde a fost superb![]()
Si cam asta a fost concediul meu si pot spune ca a fost minunat sa pot vedea atatea![]()
Dana,cred ca a uitat si de calatorie si de promisiunea facuta...are mult de lucru...asa ca sa o scuzam...in luna aceasta vom face o calatorie frumoasa...in lumea lui Mos Craciun....in lumea povestilor spuse la "gura sobei"....sau langa calorifer.....vom avea multe de povestit din imaginara calatorie pe care o vom face....