Salt la continut

Calatorii

* * * * - 3 Voturi

72 replies to this topic

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:

Vise...vise....minunate...dar cine stie...poate odata....vor fi adevarate !

Poate vom calatori...cu voi toate intr- zi....!

monika_monika

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3559 Postari:
Nu ar fi rau Paula. Ar fi prea frumos, dar cine stie? Poate, poate.

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Abia astept sa vina vara si sa iau concediu sa plec iar in alte tari...

monika_monika

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3559 Postari:
Dar Dany, unde mai vrei sa pleci, ( cred ca la mine , asai? :lol: )

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Va veni si timpul concediilor...timpul calatoriilor.
-Nu ti se da niciodata o dorinta,fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire.Totusi,va trebui sa muncesti pentru asta.(Richard Bach)
In concluzie,hai sa muncim...sa strangem bani(fara ei nu vom putea calatori...)si sa asteptam cu rabdare...perioada concediilor....

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
SA CALATORIM.....E FRUMOS....DAR NU SINGURE.......EU AS VREA DACA S-AR PUTEA CAND MA DUC LA MUNTE SA VENITI CAT MAI MULTI ACOLO LA UN BULT SI LA UN GRATAR PE JAR,SI UN PAHAR DE AER CURAT....CE ZICETI????

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
IBI...eu sunt de acord cu tine,cu toate ca am fost nevoita sa-mi iau concediu de odihna in luna ianuarie,mi-au mai ramas cateva zile de concediu de efectuat si mi-ar face mare placere sa ma intalnesc cu tine.Bineanteles ca mi-ar face mare placere sa ma intalnesc cu toti membrii care-mi sunt prieteni.Am promis ca in luna septembrie,cand voi primi restul de concediu,voi merge la mare...am rudenii in Constanta si nu ar strica sa merg sa le mai vad...cu aceasta ocazie,as impusca doi iepuri...m-as intalni si cu voi...cei care doriti sa ne intalnim.
CE ZICETI DE O INTALNIRE INTRE MEMBRII IN LUNA SEPTEMBRIE???

nemraczuma

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2333 Postari:
mie imi surade ideea....

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Ibi...ar fi super sa ne intalnim undeva la munte...:)...dar am mai pus noi la ca;e si vara trecuta o intalnire si din pacate nu sa putut realiza... :P

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Ce nu s-a putut realiza anul trecut....poate...se va realiza...anul acesta ! Doar sa tinem legatura si sa ne dorim cu adevarat acest lucru !

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Mai sunt 10 zile si plec in concediu... :) abia astept!

Vizitator_Rares22_

• Vizitatori
Anul asta se anunta un an bun pentru mine, o sa stau numai pe drumuri. Mai intai plecare la mare, pe urma un mic concediu pana in Germania, o escala de 1 zi in Italia , o sa fie the best. Daca vremea ma ajuta atunci totul o sa fie perfect :lol:

Happy0104

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
Anul asta a fost parca mai solicitant decat celalalt, deabea astept sa plec in concediu. :P o vacanta asteptata cu sufletul la gura

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila