va place aceasta eminsiune? mie imi place f. mult. ai ce invata. mai ales acum cu aceste filmulete rupte din realitate. e trist dar poate pentru unii nu este tarziu sa invete ceva!
7 replies to this topic
Postat 26 April 2006 - 06:14 PM
de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine.....
Postat 27 April 2006 - 02:47 PM
Citat Arbitrul_Elegantei
| de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine..... |
Ma intreb ce parere are mama ta despre parerea ta vis-a-vis de "femeile frustrate...complexate " de azi si de maine...
Postat 27 April 2006 - 09:47 PM
Citat Arbitrul_Elegantei
| de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine..... |
vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN"
Postat 27 April 2006 - 09:53 PM
Citat odobitza
Citat Arbitrul_Elegantei
vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN" |
mai degraba MISOGIN! 
Postat 29 April 2006 - 01:18 AM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
Aici vad ca suntem de 4xfemeie!!! Se simte vreuna complexata, plafonata?!!! Eu cred ca nu!!!
) Dar imi plac femeile care stiu sa lupte pentru viata lor.