Salt la continut

DE 3X FEMEIE

- - - - -

7 replies to this topic

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
va place aceasta eminsiune? mie imi place f. mult. ai ce invata. mai ales acum cu aceste filmulete rupte din realitate. e trist dar poate pentru unii nu este tarziu sa invete ceva!

Arbitrul_Elegantei

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 19 Postari:
de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine.....

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat Arbitrul_Elegantei
de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine.....

Ma intreb ce parere are mama ta despre parerea ta vis-a-vis de "femeile frustrate...complexate " de azi si de maine...Smile

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat Arbitrul_Elegantei

vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN"

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Citat odobitza
Citat Arbitrul_Elegantei

vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN"

mai degraba MISOGIN! Wink

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
SmileAici vad ca suntem de 4xfemeie!!! Se simte vreuna complexata, plafonata?!!! Eu cred ca nu!!!

Karyna

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 82 Postari:

MIE NU-MI PLACE EMISIUNEA DE 3X FEMEIE DELOC POATE PT. CA NU O AGREEZ PE MIHAELA TATU, FILMULETELE UNELE INTRADEVAR MERITA VAZUTE POATE ASA SE MAI DESTEAPTA UNII CARE SA REGASESC IN ELE

VA PUP PE TOATE SI NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU ASTA ESTE FIACARE CU CEI PLACE

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Nici eu nu agreez emisiunea, poate din cauza moderatoarei care face exces de tinerete.(Sunt rautacioasa, asa-i? Undecided ) Dar imi plac femeile care stiu sa lupte pentru viata lor.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila