Postat 21 January 2006 - 04:49 PM
| Eu cred ca ar avea acelasi succes emisiunea si fara Bebeluse ...lumea apreciaza poantele si glumele lor bune nu numai fetele ce apar in cadru cateva secunde de cateva ori si apoi dispar .. |
Postat 07 February 2006 - 04:05 PM
...fiecare emisiune a lor subliniaza un nou haz de necaz...realitatea e dura, adevarul supara - de cele mai multe ori - si totusi nu negam ca viata-i frumoasa! Sa-i lasam sa se exprime in stilul lor sugestiv pentru ipocrizia vremurilor noatre...Trebuie sa zambim cat mai des; nimeni nu ne poate lua zambetul oricat de amar ar fi el. Facem haz de necaz...caci suntem romani!
Postat 22 February 2006 - 10:47 AM
la categoria "emisiuni tv" ar fi trebuit sa fie doar un topic...cronica carcotasilor...
mai sunt cateva emisiuni misto...da nu prea ma uit la tv deci nu prea pot sa comentez...oricum "teo","din dragoste","9595"...emisiunile de genu' asta...ar trebuii dupa parerea mea scoase din grila de programe...zic dupa parerea mea pt ca lu' bunica mea ii plac...
Postat 22 February 2006 - 10:34 PM
| loloolll ce belea ai fost oldjunior...sa le stearga programele din lista caci se uita a ta bunica la ele ....lololll |
Postat 13 March 2006 - 08:49 AM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
si eu urmaresc cronica si reusesc sa-mi faca o seara si mai buna.cat despre haz de necaz,cam atat ne-a mai ramas.oricum cine trebuie sa-i auda si sa-i inteleaga .....au "problemele" lor.asa ca ......tot inainte la carcoteli

in romania in momentu asta o emisiune mai tare dekt cronica carcotasiilor ...defapt cred k e cea mai tare emisiune de knd a aparut...