Salt la continut

cronica carcotasilor

- - - - -

66 replies to this topic

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
cred ca ai si tu dreptate Dexter cu bebelusele ....nu le dau liber deloc ...

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
Citat ladyI
Eu cred ca ar avea acelasi succes emisiunea si fara Bebeluse ...lumea apreciaza poantele si glumele lor bune nu numai fetele ce apar in cadru cateva secunde de cateva ori si apoi dispar ..
"glumele lor bune " Smileacuma nustiu sigur nu vreau sa te contrazic da astia de la cronica chiar fac misto isi bat joc de oameni nu fac glume bune :))) iar bebelushele eu zic ca fac cel putin 10 % din audientza daca nu mai mult  InnocentKiss

ralukutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 48 Postari:
imi place f mult emisiunea,o urmaresc de fiecare data cand am vreme...apropo daca vreti sa vb cu bebelushele sau huidu respectiv gainusa intrati pe site-ul emisiunii...mai raspund si ei din cand in cand intrebarilor ce li se pun :p

valentina24

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
ma uit la emisiunea lor de "satira si umor"...ii ascult si la radio dimineatza (cand ma duc la birou)...sunt nebuni cu acte...nu-i asa ca ne fac sa zambim macar pt o ora?

audry

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:

...fiecare emisiune a lor subliniaza un nou haz de necaz...realitatea e dura, adevarul supara - de cele mai multe ori - si totusi nu negam ca viata-i frumoasa! Sa-i lasam sa se exprime in stilul lor sugestiv pentru ipocrizia vremurilor noatre...Trebuie sa zambim cat mai des; nimeni nu ne poate lua zambetul oricat de amar ar fi el. Facem haz de necaz...caci suntem romani!

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Kisssi eu urmaresc cronica si reusesc sa-mi faca o seara si mai buna.cat despre haz de necaz,cam atat ne-a mai ramas.oricum cine trebuie sa-i auda si sa-i inteleaga .....au "problemele" lor.asa ca ......tot inainte la carcoteli

gala

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 95 Postari:
este foarte tare domnilor

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Cool emisiuni au atat la TV cat si la Radio, iti bine dispune dimineata cand ii auzi.

dragutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 488 Postari:
da...lady .asa este!!!! i-am vazut atunci cand au venit cu bebelusele in suceava Undecided

oldjunior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 100 Postari:

la categoria "emisiuni tv" ar fi trebuit sa fie doar un topic...cronica carcotasilor...

mai sunt cateva emisiuni misto...da nu prea ma uit la tv deci nu prea pot sa comentez...oricum "teo","din dragoste","9595"...emisiunile de genu' asta...ar trebuii dupa parerea mea scoase din grila de programe...zic dupa parerea mea pt ca lu' bunica mea ii plac...Foot in mouth

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
loloolll ce belea ai fost oldjunior...sa le stearga programele din lista caci se uita a ta bunica la ele ....lololll

oldjunior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 100 Postari:
Citat ladyI

loloolll ce belea ai fost oldjunior...sa le stearga programele din lista caci se uita a ta bunica la ele ....lololll

lol am zis ca dupa parerea mea trebuie sterse din program...ca dupa parerea lu' bunica mea nu...toata ziua se uita la telenovele si emisiuni de genu asta...sa se uite si ea la ceva mai misto...nu la postii...:D cu toate ca pt ea nu sunt prostii...in fine...pt bunica mea...sa ii dea D-zeu sanatate...sa nu se mai stearga emisiunile si filmele naspa din grila de programe...eu si asa nu ma uit la tv...;)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
mi-a placut ce ai scris si cum ai apreciat oldjunior ...Bravos!!!

oldjunior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 100 Postari:
saru' mana...Wink

ramon@

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:

cea mai tare!nu incepe odata?mi-e dor de ei!Smile

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
sunt tariYellsunt si ei oameni si incearca sa isi castige banii.nimeni nu se poate supara pe ei au talent..

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
intradevar e tare aceasta emisiune... si ie imi place foarte mult !  dar.... faza e ca nu prea o urmaresc ! Undecided

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Cred ca voi fi putin in contradictie cu multe pareri,dar fara intentia de a supara...e doar parerea mea...Am urmarit un timp emisiunea, am ras chiar, pana mi-am dat seama ca unele se transforma in adevarate"cluburi "de barfa...ca oamenii sunt pur si simplu"vanati" pentru a ne aduce noua momente de ...haz...Dar tot ridicolul la care sunt supuse toate acele persoane, le ajuta cumva pe ele, pe acele persoane? Prea multe jigniri, amestecate cu hohote de ras...Nu contest talentul lor artistic...Dar continutul emisiunii (cateodata,depinde de "victima") e uneori chiar atac la persoana...

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
nu exista in romania in momentu asta o emisiune mai tare dekt cronica carcotasiilor ...defapt cred k e cea mai tare emisiune de knd a aparut...

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
FrownCitat vampyresoul
nu exista in romania in momentu asta o emisiune mai tare dekt cronica carcotasiilor ...defapt cred k e cea mai tare emisiune de knd a aparut...

Frown oare asa sa fie?!  Surprised

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila