Salt la continut

cele mai frumoase orase romanesti

- - - - -

68 replies to this topic

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:

Ce va placut si ce va impresionat?
Ce merita vizitat in orasul ales ? ce orase frumoase ati vizitat?   

Mi-a placut orasul timisoara foarte mult ,m-a impresionat ca este un oras curat,merita sa vizitezi catedrala ortodoxa e superba,discoland unde te poti distra szi asculta muzica tare,teatrul national si multe altele.am mai vizitat brasovul.si noi avem o tara frumoasa nu trebuie sa mergem in alte tari.

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat anda19

Ce va placut si ce va impresionat?
Ce merita vizitat in orasul ales ? ce orase frumoase ati vizitat?

Mi-a placut orasul timisoara foarte mult ,m-a impresionat ca este un oras curat,merita sa vizitezi catedrala ortodoxa e superba,discoland unde te poti distra szi asculta muzica tare,teatrul national si multe altele.am mai vizitat brasovul.si noi avem o tara frumoasa nu trebuie sa mergem in alte tari.

Pai orase..ar fi multe....mie imi place f multa Alba Iulia..ii super catedrala de acolo....Zalau este deasemena un oras frumos si curat....are biserici f frumoase si o panorama deosebita......orasul meu natal..Cluj-Napoca..ii f frumos...mai ales cand urci pe Cetatuie se vede tot orasul, si ii frumos noapte....va recomand sa vizitatzi muzeul de istorie, al farmaciei,zoologic....parcul mare unde este si un mic lac....Ramnicul Valcea ii un oras frumos....mai laes parcu de acolo....Brasovul....biserica neagra de acolo i superba.....si multe altele.....

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
Brasovu rulz!!!...e super...ai multe de vazut aici....

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
dupa mine mai toate orasele romaniei sunt frumoase! avem o tara frumoasa!iar timisoara a fost in top inca de pe vremea lui ceausescu!

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
ok... facind abstractie de Iasi, care e orasul meu natal si pe care il iubesc de mor..... alte orase care mi-au placut, ar mai fi... Brasovul si Oradea. Yell

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
BRASOV ,SLANIC MOLDAVA,SINAIA ;ASTA DUPA MINE.

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
brasov, iasi, piatra-neamt, mangalia, pitesti, deva, timisoara ...........

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:

Mai tot ce e romanesc e frumos si placut dar dat fiind faptul ca sunte la acest topic eu zic asa: COSTANTA ca nu pot sa nu fiu subiectiv apoi BRASOV, SIBIU , BRAILA

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
imi place in Lugoj e un oras mai istoric si linistit te potzi da linistit cu bitza garda nu-i asa aiurea k in Deva

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

Ca sa nu fiu "obiectiv", Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Lugoj, Deva, Pitesti, Arad, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta etc.

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
nu stiu cum sa spun d m-am cam saturat de orase

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Crezi ca este vreun loc perfect in lumea asta , te inseli amarnic !

nina magda

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3364 Postari:
Citat gabidc68
Crezi ca este vreun loc perfect in lumea asta , te inseli amarnic !

ai dreptate!

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Sfantu Gheorghe este un oras simpatic , mai ales daca sti si limba maghiara ! Mersi fain , un weekend placut !

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Nu am avut inca ocazia dar sper sa ajung si in Targul de pe Mures !

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Nu dar as vrea sa ajung si in frumosul Targ de pe raul Mures , in Alba Iulia , in Iasi s.a.m.d.!

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

Eu ma refeream la faptul ca istoric vorbind de acolo nii vine numele chiar din limba maghiara , daca nu stiai !

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
BRAVO TIE CA STIAI SI ACESTE INFORMATII ! SUNT SIGUR CA ORASUL E FOARTE INTERESANT , AVETI CUMVA CARTIERE MARGINASE LOCUITE DE ROMII ?

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Am vrut sa aflu cine e de vina pt. 13-15 martie 1990 ! Ca am stat 3 saptamani in plus in armata di cauza acelor evenimente ce se pare ca au fost provocate de niste indivizi certati cu legea , morala si care mai mult se pare ca erau de "culoare ?

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Deci nu romii contrabandisti erau de vina , apropo ai vazut filmul "Pisica alba , pisica neagra ?"

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila