Salt la continut

aveti un hobby interesant?

- - - - -

37 replies to this topic

maickt86

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
da ai dreptate este cam scump dar una este senzatia cand esti cu o masina tunata ai impresia ca esti in cetru atentiei te simti diferit esti cu totul altfel esti apreciat altfel parca esti cu totu alta persoana nu se poate descrie senzatia asta in cuvinte. un adevarat cunascator iti poate spune cu adevart ce simte. parca iti circula sangele mai repede prin vene esti altfel

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
hmmmm....:)eu colectionez reviste cu masini:)imi plac fff mult masinile,colectionez rujuri,felicitari si brosuri cu diferite reclame(partea proasta e ca trebuie ascunse de ochii mamei-desi sunt prea multe si nu am unde-pt ca ce prinde arunca)

tzitzuc

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 159 Postari:
Citat deli
hmmmm....:)eu colectionez reviste cu masini:)imi plac fff mult masinile,colectionez rujuri,felicitari si brosuri cu diferite reclame(partea proasta e ca trebuie ascunse de ochii mamei-desi sunt prea multe si nu am unde-pt ca ce prinde arunca)

heh...shi mama mea vrea sa imi arunce sticlele de parfum...da sa n-o lashi sa arunce ceva, ca nici eu n-o las

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Citat tzitzuc
Citat deli

heh...shi mama mea vrea sa imi arunce sticlele de parfum...da sa n-o lashi sa arunce ceva, ca nici eu n-o las

si normal:)fac urat daCcA arunca ceva,doar am dat atatia bani pe reviste...:)si nu mi-e de bani mi-e ca tin tare mult la ele..la tot ce colectionez...A!AM UITAT SA MENTIONEZ ca STRANG FT MULTE JUCARII DE PLUS SI MASINUTE:)DA DE ASTEA NU SE ATINGE PT CA SI EI II PLAC:d

roa

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 12 Postari:
"Nimic nu este atat de simplu cum pare" hobby-ul meu este reprezentat de oameni, adica iubesc oamenii si imi place sa le fiu aproape atunci cand sunt intr-o situatie de criza , mai trist este ca eu nu am intalnit inca un "om" care sa-mi fie destinat mie care sa ma sustina in momentele mele de dificultate, sa se bucure alaturi de mine pentru realizarile mele si care sa ma ajute sa inteleg totusi rostul existentei mele

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
mi-am mai luat un bike de cross vreau sa vad cat de bun sunt la viteza

Desolator

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 360 Postari:
am o colectie intreaga de timbre dar mam plictisit sa colectionez asa ca mam apucat de colectionat cartele de telefonsau bancare orice fel de cartela am peste 1000

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
Citat Desolator

am o colectie intreaga de timbre dar mam plictisit sa colectionez asa ca mam apucat de colectionat cartele de telefonsau bancare orice fel de cartela am peste 1000

pfuaaaaaaaaa si io fac colectie de cartele sau ce-l putin am facut acum nu-s mai asa de infocat am 800 de cartele fara dubluri restu nu le mai pun la numar

Desolator

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 360 Postari:
da mai cristi da io am si de prin alte tari defapt mai putine am din romania

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
Citat Desolator

da mai cristi da io am si de prin alte tari defapt mai putine am din romania

cum zici tu ,....si eu cartele straine da nu-s asa de super ca peisajele de p cartelele romanesti

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
rasul , rad cam mult...si cred ca e cel mai mare hobby al meu

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
eu am o ocupatie cam ciudata colectionez tot felul de felicitari cu declaratii de dragoste.........le ador,ma topesc dupa ele

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
o daaaaa....si eu la fel

lovecraft4u

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 18 Postari:
eu mai nou colectionez si breloace in afara de parfumuri si mai am mania sa plec la cump si sa cheltui toti banii si dak mai am 5000 iau un covrig numai sa nu-i mai am
a si-mi place sa cump cadouri ma gandesc la ceva si apoi ia amploare

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
arta fotografică şi înnebunită după cultura orientală(colecţionez tot felul de obiecte)pe lângă faptul că studiez de ani de zile cultura orientală...e ciudat,bizar....?fiecare cu păsărelele lui

Chrys

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:
hmm.. mey voi colectionati km multe! ;)) eu una nu colectionez nimic...( bine in afara de ceva bancnote si monede)  imi place sa impart pumni in stanga si in dreapta... colectioneaza altii de la mine pare ceva ciudat pt o fata.... chiar imi place ceea ce fac!

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
Un hobby din care doresc sa imi fac si o meserie.. si doresc sa invat cat mai multe despre el este Programarea si Designul WEB.... momentan sunt prins in a invata HTML si CSS... iar pe urma o sa vad eu si de PHP si MYSQL.... ca sa trec deja la partea de programare .... dar astea mai incolo......

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat lenutzaurora:
rasul , rad cam mult...si cred ca e cel mai mare hobby al meu

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila