37 replies to this topic
Postat 24 May 2006 - 09:43 PM
da ai dreptate este cam scump dar una este senzatia cand esti cu o masina tunata ai impresia ca esti in cetru atentiei te simti diferit esti cu totul altfel esti apreciat altfel parca esti cu totu alta persoana nu se poate descrie senzatia asta in cuvinte. un adevarat cunascator iti poate spune cu adevart ce simte. parca iti circula sangele mai repede prin vene esti altfel
Postat 17 June 2006 - 04:40 PM
Citat deli
hmmmm....:)eu colectionez reviste cu masini:)imi plac fff mult masinile,colectionez rujuri,felicitari si brosuri cu diferite reclame(partea proasta e ca trebuie ascunse de ochii mamei-desi sunt prea multe si nu am unde-pt ca ce prinde arunca ) |
heh...shi mama mea vrea sa imi arunce sticlele de parfum...da sa n-o lashi sa arunce ceva, ca nici eu n-o las
Postat 17 June 2006 - 10:25 PM
Citat tzitzuc
Citat deli
heh...shi mama mea vrea sa imi arunce sticlele de parfum...da sa n-o lashi sa arunce ceva, ca nici eu n-o las |
si normal:)fac urat daCcA arunca ceva,doar am dat atatia bani pe reviste...:)si nu mi-e de bani mi-e ca tin tare mult la ele..la tot ce colectionez...A!AM UITAT SA MENTIONEZ ca STRANG FT MULTE JUCARII DE PLUS SI MASINUTE:)DA DE ASTEA NU SE ATINGE PT CA SI EI II PLAC:d
Postat 08 September 2006 - 06:52 PM
"Nimic nu este atat de simplu cum pare" hobby-ul meu este reprezentat de oameni, adica iubesc oamenii si imi place sa le fiu aproape atunci cand sunt intr-o situatie de criza , mai trist este ca eu nu am intalnit inca un "om" care sa-mi fie destinat mie care sa ma sustina in momentele mele de dificultate, sa se bucure alaturi de mine pentru realizarile mele si care sa ma ajute sa inteleg totusi rostul existentei mele
Postat 06 November 2006 - 09:19 PM
Citat Desolator
| am o colectie intreaga de timbre dar mam plictisit sa colectionez asa ca mam apucat de colectionat cartele de telefonsau bancare orice fel de cartela |
pfuaaaaaaaaa si io fac colectie de cartele sau ce-l putin am facut acum nu-s mai asa de infocat am 800 de cartele fara dubluri restu nu le mai pun la numar![]()
Postat 12 February 2007 - 11:23 AM
Postat 12 February 2007 - 08:43 PM
Un hobby din care doresc sa imi fac si o meserie.. si doresc sa invat cat mai multe despre el este Programarea si Designul WEB.... momentan sunt prins in a invata HTML si CSS... iar pe urma o sa vad eu si de PHP si MYSQL.... ca sa trec deja la partea de programare
.... dar astea mai incolo...... 
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
)