Salt la continut

aveti un hobby interesant?

- - - - -

37 replies to this topic

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
mie imi place foarte mult sa merg la fitnesss..intr-un timp incepusem sa colectionez lumanarele parfumate decorative dar am renuntat.

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:

MIE IMI PLACE LA NEBUNIE SA COLWECTIONEZ TIMBRE SI FELICITARI.

DAR SA CALATORESC ............. AAAAAAAAA MULT MAI MULT DE CUM CTREDETI.

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
si eu colectionez cartele telefonice eu un lucru interesant

adrya14

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 555 Postari:
Citat cristi.m

In cazul asta, cand ajungi prin Bucuresti sa ma anunti si pe mine ca vreau sa te ajut sa iti maresti colectia de cartele telefonice. Eu am tot  strans cartele ca imi placeau peisajele de pe ele, dar nu am facut asa o pasiune deosebita pentru ele.

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
multam  fain

Alice007

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 55 Postari:
N-as vrea sa radeti de mine...... cred ca mie nu prea imi ajung cele 24 de ore ale zilei pentru a-mi satisface toate "placerile", imi plac calatoriile, dar ...din pacate nu fac acest lucru decat in vacanta, natura, (aici stau mai bine, comunic cu plantele in parc, nu sunt o ciudata sper ca stiati ca fiecare arbore are un flux energetic benefic omului, in functie de zodia sa?) imi place sa studiez cat mai multe domenii, sa citesc, imi place gradinaritul, din pacate singura gradina este cea din balconul apartamentului, fac sport si mi-as dori foarte mult sa merg la un curs de AIKIDO, din pacate.... in orasul meu nu mai au loc astfel de cursuri (si cu timpul stau cam prost).... Ei lista este lunga...timpul este minim

tzitzuc

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 159 Postari:
eu colectionez sticle de parfum....am deja o gramada si mama vrea sa mi le arunceCry

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
am uitat sa scriu k mai colectionez si piese de bike in special diferite axuri indoite din diferite ture cu bitza

Karyna

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 82 Postari:

eu colectionez asa: cartele telefonice, sarvetele imprimate,timbre, monezi-bancnote,pietre ( flori de mina si nu numai),plusuri (am iceput cu plusurile de cand o am pe fetita mea),etc

cristi.m:

eu am dubluri daca i-ti lipseste ceva si vrei sa corespondam pe tema asta poti sa-mi srii la mesaje private

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
un hobby interesant...pina nu demult colectionam ambalajele de la dulciuri...in special staniolul, am o colectie de cartele telefonice....si nasturi:P:P:P

Karyna

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 82 Postari:
a da si nasturi am uitat, am o cutie metalica plina de ei.

EugenHerte

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 119 Postari:
eu am un hobby ,poate nu chiar asa de interesant, ..........colectionez monezi si bancnote.........cea mai veche moneda pe care o am  este din o mie opt sute treizeci si ceva

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
sper ca la pensie sa am timp sa-mi "dezvolt" hoby-urile...Pana atunci...raman cu unul:"forum site www.felicitari.cereri.infoSmile

tzitzuc

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 159 Postari:
shi eu colectzionez monde:D

hot_iubi

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 345 Postari:
eu colectionez brichete, piesa mea de rezistenta fiind o bricheta in forma de ursulet.

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
Citat EugenHerte
eu am un hobby ,poate nu chiar asa de interesant, ..........colectionez monezi si bancnote.........cea mai veche moneda pe care o am este din o mie opt sute treizeci si ceva

Yellsi eu colectionez asa ceva......cea mai veche moneda a mea este din 1800

tzitzuc

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 159 Postari:
Citat vampyresoul
Citat EugenHerte
eu am un hobby ,poate nu chiar asa de interesant, ..........colectionez monezi si bancnote.........cea mai veche moneda pe care o am este din o mie opt sute treizeci si ceva

Yellsi eu colectionez asa ceva......cea mai veche moneda a mea este din 1800

cea mai veche moneda a mea are numai 41 de ani...e doar din 1965.

vernaliss7

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 43 Postari:

radacini.. de arbori

uscate si fasonate corespunzator,  fixate pe un suport,privite dintr-un anumit unghi ,pot sugera  o forma a existentei materiale sau spirituale...

urmeaza  aflarea unei denumiri sugestive,  denumirea, etichetarea si opera de arta este gata!

Puteti incerca si voi!

(Acesta este doar unul dintre hobby-urile mele!  Celelalte sunt mai "cuminti", mai "ciudate"sau nu se pot enumera!)

maickt86

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
eu am un hobby al draq de interesant imi place sa tunez masini cred ca va place. este un hobby foarte putin chieltuitor depinde de masina incepe de la 6000€ si se termina in jur de 35000€

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat maickt86
eu am un hobby al draq de interesant imi place sa tunez masini cred ca va place. este un hobby foarte putin chieltuitor depinde de masina incepe de la 6000€ si se termina in jur de 35000€

cam scump...Undecided mi-ar fi placut, dar asa ma multumesc cu ce am...Dak o mai busesc de cateva ori o tunez de nu se vede!!! Smile

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila