Salt la continut

Secretul Mariei

- - - - -

11 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
:D :D Salut. A inceput pe Antena 1 o noua telenovela..... Secretul Mariei...... Se uita cineva la ea? Este interesanta? Eu unul nu m-am uitat dar sunt curios :D

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
[quote:9ce65db940="Tekyutza"] Secretu' Mariei....mai lipsea...! :) Sorry... :) :D[/quote:9ce65db940] :lol: :lol: intrebam si io

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
Eu una nu ma uit la de-astea.... ! Am auzit de toate telenovelele astea....da' n-am avut tangente cu ele....si nici nu-mi doresc sincera sa fiu. Si-asha sunt traumatizata k mama are o telenovela....(habar n-am care)....da'n fiecare zi de la 3 la 5 ( k-s cate 2 episoade)....televizoru'meu e ocupat....nimeni nu indrazneshte sa schimbe canalu.... asha k.... Secretu' Mariei....mai lipsea...! :) Sorry... :) :D

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
nu il urmaresc...nu ma intereseaza deloc...nici lacrimi de iubire,nici..cum il mai cheama si pe celalalt...k am inteles ca mai intra unu pe post, cu "papi" in dubu rol. :wink: ................. :roll: :roll: :roll: :roll: .........

andra

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 36 Postari:
este super!!!! Il iubesc la nebunie

valentina24

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
cum ar spune carcotashii "secretziile mariei"...oricum nu ma uit la acest gen de filme, dar trebuie sa recunosc ca aprind televizorul dimineatza pe acasa (televiziunea manelelor) doar ca sa am tv-ul aprins...cand eram eu mai micutza (si fara minte) ma uitam la ele si chiar imi placeau...bleah :)

eu si el

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 54 Postari:
asta era acum

Lilu

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 35 Postari:
Hmmm...secretele marie,cel mai de prost gus serial pe care l-am vazut cu totul ca concureaza cu celelalte doua "super productii" de pe acasa tv..

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:

din curiozitate m-am uitat la un episod dar mi se pare ca este lipsit de profesionist

im cer scuze pt cei care urmaresc serialul

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
nu ma pasioneaza acest film chiar deloc asa ca.............

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Cu toate ca se spune :" cand imbatranesti stai si te uiti numai la telenovele" ,eu una nu fac asa ceva .Prefer sa citesc o carte sau ...cum fac acum, discut...

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
Nu am urmarit filmul, nu-l urmaresc nici nu-l voi urmarii

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila