14 replies to this topic
Postat 06 April 2006 - 02:44 PM
Citat m.marga
| despre cum stam in relatia noastra cu Dumnezeu vrea cineva sa vb? ia sa vedem...eu as vrea tare mult. mi-ar place sa-mi fac noi prieteni...astept daca vrea cineva... |
Da normal..e un subiect foarte bun.....
..eu am trait niste exp unice cu D-zeu si e bine sa stii ca El este tot timpul aproape de tine si te ajuta in tot ceea ce faci...
Postat 06 April 2006 - 02:48 PM
"RELATIA CU DUMNEZEU" - este un subiect dificil. Eu personal cred ca nu am ajuns inca la maturitate religioasa (spirituala).D-zeu mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste iar eu, i-am multumit de foarte putine ori.Mi-e rusine ! Mereu i-mi propun sa fac mai multe in acest sens si... aici ma opresc. Cred ca sunt prea pragmatica. sper din tot sufletul sa nu primesc o "PALMA" ( prea dura) ptr. a ma trezi.
Postat 06 April 2006 - 02:55 PM
Citat doinitza
| "RELATIA CU DUMNEZEU" - este un subiect dificil. Eu personal cred ca nu am ajuns inca la maturitate religioasa (spirituala).D-zeu mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste iar eu, i-am multumit de foarte putine ori.Mi-e rusine ! Mereu i-mi propun sa fac mai multe in acest sens si... aici ma opresc. Cred ca sunt prea pragmatica. sper din tot sufletul sa nu primesc o "PALMA" ( prea dura) ptr. a ma trezi. |
Ei Doinitza, nu trebuie sa iti fie rusine, D-zeu este alaturi de noi in fiecare zi si moment....nu trebuie sa ai o maturitate religioasa pt a putea sa il primesti pe D-zeu in inima si sufletul tau ( eu cel putin asa cred ).....Niciodata nu e prea tarziu sa te intorci la D-zeu....
Postat 06 April 2006 - 03:03 PM
nu este vb. de intoarcere la D-zeu, eu cred in el si am crezut mereu, cred foarte mult in principiul de baza ale tuturor religiilor BUNATATEA SI ADEVAR, dar nu sunt destul de pioasa si de recunoscatoare . Din religia crestina (ortodoxa)o iubesc din suflet pe Sf. Paraschiva. De aceea zic "nu sunt matura inca"
Postat 06 April 2006 - 06:40 PM
eu stiu ca-l port in suflet si ca este mereu cu mine si ma ajuta.! daca am probleme, merg la biserica ma rog ,iar cand plec de acolo, ma simt altfel... in primul rand mai usoara si mult mai optimista.!! simt ca se rezolva. si mie imi pare rau ca nu merg mai des la biserica si ma simt vinovata. dar atata timp cat il port in suflet consider ca sunt aproape de EL!
Postat 06 April 2006 - 08:13 PM
dE NIMIC NU MI-E FRICA DECIT DE DUMNEZEU.iNCERC SA-L MULTUMESC PRIN FAPTELE MELE,STIU CA MA IUBESTE ,CIND AM PROBLEME MAI GRAVE MAI USOARE INTOTDEAUNA SE ALATURA SI MA AJUTA,NU POT SA SPUN CA MERG LA BISERICA REGULAT DAR MAI MERG SI APRIND LUMINARII.SUNT PACATOASA SI MA ROG LA DUMNEZEU SA MA IERTE.
Postat 08 April 2006 - 05:04 AM
Citat CAMMELUTZA
| eu stiu ca-l port in suflet si ca este mereu cu mine si ma ajuta.! daca am probleme, merg la biserica ma rog ,iar cand plec de acolo, ma simt altfel... in primul rand mai usoara si mult mai optimista.!! simt ca se rezolva. si mie imi pare rau ca nu merg mai des la biserica si ma simt vinovata. dar atata timp cat il port in suflet consider ca sunt aproape de EL! |
![]()
Postat 06 December 2006 - 11:57 PM
D-zeu ceva divin si chiar un subiect f bun de ,dezbatut,adevaru ca in ori ce ceas si ori ce vreme si curs al vietii fie bun s-au mai rau trebuie sa-i multumim lui d-zeu,numai ca noi de aducem aminte de el atunci cand suntem la necaz,dar nu si atunci cand viata e frumoasa fara probl ,lipsuri etc... Dar el ne iubeste ,ne iubeste si ne iarta ori de cate ori gresim.....as putea spune multe,si multe vise pe care niciodata nu am inteles daca vin de la d-zeu s-au din multimea grijiilor,insa aceste vise intr-un fel s-au altu erau atit de minunate!!!
Poate mai tarziu am sa va povestesc unu din acele vise...D-zeu sa ne de-a intelepciunea si puterea de a ierta pe cei ce ne gresesc,a ne face mai buni,mai blanzi,,,,,!!
Poate mai tarziu am sa va povestesc unu din acele vise...D-zeu sa ne de-a intelepciunea si puterea de a ierta pe cei ce ne gresesc,a ne face mai buni,mai blanzi,,,,,!!
Postat 06 April 2007 - 12:07 AM
Citat odobitza:
Citat m.marga
Subiectul relatiei cu D-zeu este amplu.El exista in fiecare dintre noi ...depinde de fiecare cat de bine intelege aceasta relatie...| despre cum stam in relatia noastra cu Dumnezeu vrea cineva sa vb? ia sa vedem...eu as vrea tare mult. mi-ar place sa-mi fac noi prieteni...astept daca vrea cineva... |
Da normal..e un subiect foarte bun.....
..eu am trait niste exp unice cu D-zeu si e bine sa stii ca El este tot timpul aproape de tine si te ajuta in tot ceea ce faci...
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla